Oferujemy Państwu kompletne opracowanie informacji które muszą być zawarte na etykiecie zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 1169/2011 z dnia 25 października 2011 r. Dla wędlin i surowych wyrobów mięsnych wyliczamy zawartość mięsa (QUID) oraz wartość odżywczą, które są informacjami obowiązkowymi.

 

SZKOLENIA

Dobra Praktyka Produkcyjna
Dobra Praktyka Higieniczna
system HACCP
wiecej...

 

szkolenia haccp ifs

PROJEKTY

Wykonujemy projekty technologiczne dla zakładów  przemysłu spożywczego.
więcej...

Projekty technologiczne HACCP

Systemy jakości

System HACCP jest prawnie narzuconym system zarządzania bezpieczeństwem
więcej...

Kontakt

Cezary Nowak
ul. Czwartaków 5/15  

43 - 300 Bielsko Biała

cezary@cnowak.pl
www.cnowak.pl
tel. +48 509 506 595


NIP: 759-145-01-28
REGON: 356780611

formularz kontaktowy